Edukacija
Stručan i savremen pristup koji dovodi do pozitivnih promena. Učite i informišite se zajedno sa nama.


10.01.2021

TC-RANG LISTE: Ovo će biti zanimljivo !!!

Sample image

Na platformi Talent Centra imate mogućnost da se informišete o svim važnim temama vezanim za dečiji fudbal, da se edukujete čitanjem naših stručnih tekstova, pratite savremene trendove i metodologije rada sa decom, promovišete se kroz registraciju na platformi, trenirate kroz program Virtuelne Škole Fudbala i povezujete sa svim drugim akterima dečijeg fudbala u regionu.

Uskoro pokrećemo nove sektore u okviru platforme kako bi Talent Centar uskoro postao ono što smo želeli od samog početka, najperspektivniji inovativni projekat u oblasti sporta, a našoj ciljnoj grupi postao "PARTNER br. 1", neko sa kome će rasti i razvijati se svi akteri dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Preko platforme TC-a, moći ćete da se informišete o svim ponudama za organizaciju letnjih i zimskih priprema i kampova, moći ćete da pronađete sportske proizvode svih domaćih i stranih proizvođača a koji su potrebni svim kategorijama učesnika u dečijem i omladinskom fudbalu, čitate naš tromesečni informator i pratite prvu Virtuelnu Školu Fudbala.

Nije to sve... U pripremi je zanimljiv mini-projekat RANG LISTA koja će biti zanimljiva aktivnost promocije aktera dečijeg i omladinskog fudbala. Vi ćete nam predlagati teme a mi ćemo formirati tabele i rangirati učesnike prema nekom od parametara. Na platformi Talent Centra, moći ćete u svakom trenutnu da pristupite aktuelnim tabelama ili RANG LISTAMA.

To će biti odlična prilika za promociju učesnika a posebno škola fudbala, promociju primera dobre prakse u radu i organizaciji, pozitivno i korisno takmičenje u nekim seglentima rada, a sve to dugoročno može izazvati napredak svih njih.

Na RANG LISTAMA naći će se stotine učesnika a vidljivi će biti samo oni koji budu registrovani saradnici Talent Centra i daju odobrenje da se njihova škola fudbala nađe na listi. Ali to ne predstavlja problem jer svako ko to želi, može da nas kontaktira i na jednostavan način potvrdi zainteresovanost za saradnju. Zato Vas pozivamo da što pre, potpuno BESPLATNO REGISTRUJETE svoju školu na platformi, postanete naš saradnik a mi vam dajemo mogućnost da se preko naše platforme kontinuirano promovišete.

Pozivamo Vas da nam predlažete teme za RANG LISTE putem mejla talentcentar.saradnja@gmaul.com

Da li ste spremni za prvu RANG LISTU ?


Pratite nas na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u. 

Nazad