Kompanije
MI SMO VAŠ PARTNER BR. 1

KAKO DA SARAĐUJETE SA NAMA

Talent Centar ima ideju da bude servis svih aktera dečijeg i omladinskog fudbala, počev od škola fudbala i klubova kao nosioca, pa preko trenera i sportskih radnika, dece i njihovih roditelja, do organizatora sportskih manifestacija i svih drugih indiretkih učesnika.

Pored organizacije sportskih sadržaja, želja nam je da sarađujemo sa svima njima na taj način što ćemo biti podrška i pomoć u rešavanju njihovih problema i potreba. Jedna od njihovih najvažnijih potreba je nabavka sportske opreme i rekvizita, neophodnih za svoj rad i organizaciju.

S tim u vezi, u saradnji sa prodajnim lancima, sportskim brendovima i samim proizvođačima, želimo da kontinuirano kreiramo ponude sportske opreme i rekvizita koje će naši korisnici i saradnici, moći svakodnevno da prate i dobijaju značajne informacije bitne za njihovu odluku o kupovini.

Zato, pozivamo sve domaće i inostrane proizvođače i prodavce sportske opreme da nas kontaktiraju i da zajednički formiramo oblik saradnje koji će biti na korist potencijalnih kupaca i korisnika ali i same firme. Želimo da i Vaši proizvodi budu u našem izlogu i da budu dostupni armiji učesnika dečijeg i omladinskog fudbala koji će nam biti zahvalni na tome što smo im skratili vreme za potragu, smanjili troškove nabavke.

Dodatne informacije i prijava na: talentcentar.shop@gmail.com

Kompanije sa kojima sarađujemo


Pretraga
LATIMS SPORT

Krupanj, Srbija

Detaljnije...