Budući fudbaleri

Poštovani roditelji, draga deco, mladi fudbaleri… mi smo Vaši saradnici, podrška i promoteri

Sve ono što Talent Centar želi da radi, usmereno je, prvenstveno na stvaranje uslova za Vaše kvalitetno odrastanje, edukaciju, obrazovanje, kvalitetnu obuku, očuvanje psiho-fizičkog zdravlja… a onda i na vašu zabavu i uživanje, afirmaciju, promociju, pomoć i podršku u kreiranju uspešne karijere.

Radimo na tome da jednog dana, svi Vi budete deo Talent Centra, na neki od različitih načina koje ćemo predstaviti ali svi u Vašem interesu i za Vaše dobro.

Želimo da budemo VAŠ PARTNER BR. 1 u procesu obuke, usavršavanja, sticanja znanja i iskustava na putu kreiranja svoje karijete.

Uskoro, pokrećemo platformu koja će biti namenjena samo Vama, mladim fudbalerima do 12 godina starosti. Želimo da budemo svaki dan uz Vas, da Vas savetujemo, kritikujemo, podržavamo, edukujemo, motivišemo i promovišemo… Sigurni smo da će Vam to pomoći da budete bolji, uspešniji i sa znatno ećom perspektivom.

Ako smatrate da Vam jedna takva pomoć i podrška potrebna, pošajite nam prijavu na e-mail: talentcentar.saradnja@gmail.com, a mi ćemo Vas obavestiti onoga trenutka kada platforma namenjena samo Vama, bude pokrenuta.

TC programi: Pogledajte TC programe

Ne zaboravite… MI SMO VAŠ PARTNER BR. 1


Budući fudbaleri


Pretraga