Volonteri
Budite deo našeg tima

BUDITE DEO TIMA TALENT CENTRA

Da li želeli da budete deo pokretačke snage u projektu koji ima široku perspektivu i visoke domete a na misiji koja je usmerena na stvaranje uslova za unapređenje rada i rezultata u dečijem i omladinskom fudbalu? Ako je odgovor “da”, onda ste na pravom mestu.

Talent Centar je inovativni projekat koji Vam daje mogućnost da pustite maštu na volju, da budete slobodni, da predlažete, savetujete, kritikujete, ravnopravno učestvujete i što je najvažnije, aktivno učestvujete i puno naučite.

Naša želja je da u svom volonterskom timu okupimo sve one mlade, kreativne, obrazovane, motivisane pojedince i grupe koje bi svojom energijom i idejama, nosile ovaj jedinstveni projekat. Izgradićemo regionalnu mrežu volontera, različite stručnosti i interesovanja , koji će kao tim moći da učine mnogo. Nije nam cilj da Vas iskoristimo. Naprotiv, naša želja je da Vam pomognemo da puno naučite, da se afirmišete, predstavite, iskažete i dokažete a da zajedničkim snagama damo veliki, nemerljiv doprinos onome što se zove dečiji i omladinski fudbal. Budite sigurni i da ćemo znati da prepoznamo i nagradimo one koji u volonterskom timu TC-a budu pokretačna snaga koja našu ideju i misiju promoviše na najbolji mogući način.

Ako mislite da imate motiv, strast, znanje, kreativnost, timski duh… kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili prijavu u kojoj treba da predstavite sebe, svoja interesovanja, želje, očekivanja i ono zbog čeka treba da budete deo TC volonterskog tima.

Prijava i informacije na mejl: talentcentar.saradnja@gmail.com


Naši saradnici


Pretraga