Stručnjaci
Sportski stručnjaci i stručnjaci u sportu - MI SMO VAŠ PARTNER BR. 1

KAKO DA SARAĐUJETE SA NAMA

Želja Talent Centra je da ima stručan pristup svakoj temi i problemu u oblasti dečijeg i omladinskog fudbala. S tim u vezi, naša ideja je da okupimo sve one stručne sportske radnike koji žele sojim znanjem i iskustvom da doprinesu boljem razumevanju i stvaranju uslova za sveobuhvatan razvoj dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Pozivamo sve one sportske stručnjake (trenere) i stručnjake u sportu (psihologe, nutricioniste, medicinske radnike, pedagoge, sociolige…) koji vide prostor za saradnju na tom polju, da nas kontaktiraju. Prvenstveno sve one koji žele i mogu da daju doprinos razvoju dečijeg i omladinskog fudbala ali i one koji žele da predstave sebe i svoj rad na kreativan i koristan način.

Nudimo Vam mogućnost da, potpuno besplatno, predstavite sebe i svoj rad na platformi Talent Centra. Potrebno je samo da nas kontaktirate i dostavite potrebne informacije, kako bi otvorili Vaš nalog na našoj platformi.

Za saradnju na višem nivou, koja može da podrazumeva marketinške usluge, stručne, konsultantske usluge, objave radova, istraživačke poduhvate, saradnja je moguća u dogovoru sa licem koje inicira takav predlog.

Zajednički možemo da postignemo puno.

Talent Centar Vam pomaže da se afirmišete i promovišete, Vi nam uzvraćate podrškom i pomoći na ostvarenju naše misije a to je razvoj dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

Prijava i informacije na mejl: talentcentar.saradnja@gmail.com

Naši saradnici


Pretraga