TC Škola


TC-ŠKOLA predstavlja postavljanje „ispravnih“ standarda i njihova promocija školama
ŠTA JE TC – ŠKOLA ?
TC želi da promoviše ispravan, savremen, stručan, kvalitetan, iskren i odgovoran rad škola fudbala, zasnovanom na poštovanju naučno-pedagoških principa, preporuka dokazanih stručnjaka i primenom primera dobre prakse. S tim u vezi, TC želi da u kontaktu sa školama fudbala podstakne i ohrabri promene u njihovom sistemu rada kako bi uticali na poboljšanje uslova za ispunjenje ciljeva postojanja škola fudbala a njihova uloga je stvaranje mesta za uspešno odrastanje, učenje i usavršavanje dece, maksimalan razvoj njihovih potencijala, zatim uticaj na poboljšanje zdravlja, sticanje pozitivnih osobina ličnosti, promociju pozitivnih životnih vrednosti, i na kraju selekciju najtalentovanijih članova i svestrani uticaj na njih kako bi sebi kreirali uspešnu karijeru.
Ukratko, TC-ŠKOLA predstavlja postavljanje „ispravnih“ standarda i njihova promocija školama, kako bi one prepoznale značaj svih naših preporuka u pogledu organizacije, marketinga, odnosa, oranizacije rada, takmičenja, manifestacija, stručnog rada primena savremenih tehnologija baziranih na naučno potvrđenim principima itd. I na kraju stalna provera i ocena kvaliteta primene preporuka i rangiranje škola fudbala po visini dosegnutih standarda i uvedenih metoda i preporuka.

KO MOŽE DA UČESTVUJE ?
Učesnici su sve zainteresovane škole koje žele da unaprede svoj rad i koje žele da iskoriste našu podršku, pomoć i promociju za uvođenje novih tehnologija i modela u svoj rad a time i u modernizaciju i veće šanse za ostvarenje uspeha i interesa škole. Škole se prijavljuju za praćenje i analizua, dostavljaju tražene informacije od strane TC-a, a zatim komuniciraju sa TC-om i rade na ostvarenju određenih preporuka i ciljeva.


INFORMACIJE:
064/00 15 927
talentcentar.programi@gmail.com


ONLINE PRIJAVA:

Vi nas obavestite o zainteresovanosti a mi Vam pošaljemo poziv kada program bude pokrenut

Prijavi se

* - obavezno polje

Svi programi