TC - Dečiji fudbal


INFORMATOR

O INFORMATORU

Naša želja je da svi oni koji su na bilo koji način, direktno ili indireknto, uključeni u dečiji i omladinski fudbal ili ga prate, budu pravovremeno i kvalitetno informisani o svemu onome što ga čini. Naša želja je da Vas obaveštavamo o svim aktuelnostima, događajima, programima, projektima, planovima, takmičenjima… Pored toga želja nam je da damo svoj doprinos edukaciji svih aktera kroz debate, predavanja, konferencije… I na kraju da Vas uspešno predstavimo i kvalitetno promovišemo.

Naravno, cilj je da sve to što budemo pripremali za Vas stigne do što više onih koji bi to želeli. Imajući u vidu da je to sadržaj koji bi bio veoma koristan svim zainteresovanim, sigurni smo da bi veliki broj pojedinaca želeo da mu bude dostupno tako nešto u svakom trenutnu.

Da bi to ostvarili, osmislili smo Informator Talent Centra pod nazivom “TC - Dečiji fudbal” koji ćemo u elektronskom formati objavljivati krtalno, četiri do pet puta godišnje.

Kroz “TC- Dečiji fudbal” obrađivaćemo sve teme značajne za naše pratioce. Bavićemo se informisanjem, edukacijom i promocijom.

Svaki novi broj možete potpuno besplatno preuzeti sa našeg sajta.