TC Turnir


TC-TURNIR deci nudi potpuno uživanje u igri
ŠTA JE TC – TURNIR ?
Mnogo je turnira širom regiona koji okupljaju sve zainteresovane škole fudbala. Svi oni se razlikuju po kvalitetu, nivou organizacije, sistemu takmičenja, propozicijama itd...
Mnogi od njih se ne realizuju onako kako bi to trebalo da bude kada je namenjeno deci, velika većina njih liči na turnire za odrasle. TC ima želju da ponudi novi model organizacije turnira, koji je prilagođen deci.
TC-TURNIR deci nudi potpuno uživanje u igri, sa smanjenim značajem postizanja krajnjeg takmičarskog rezultata a većoj usmerenosti na razvoj individualnih kvaliteta i poboljšanja timske igre. TC-TURNIR nudi mogućnost menjanja ili čak izbora protivnika a pobednika utvrđuju sami učesnici turnira. Sistem takmičenja i propozicije su isključivo u skladu sa pravilima rada i takmičenja mlađih fudbalskih selekcija, poštujući osobenosti različitih starosnih kategorija. TURNIRI se održavaju više puta tokom godine na različitim lokacijama.

KO MOŽE DA UČESTVUJE ?
Učesnici TURNIRA mogu da budu škole fudala ali i školske sekcije ili ekipe formirane na druge načine. Timovi se formiraju u posebnim starosnim kategorijama, prema zahtevima i propisima koje objavi TC.


INFORMACIJE:
064/00 15 927
talentcentar.programi@gmail.com


ONLINE PRIJAVA:

Vi nas obavestite o zainteresovanosti a mi Vam pošaljemo poziv kada program bude pokrenut

Prijavi se

* - obavezno polje

Svi programi