Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

17.06.2020

TC: Organizujete dečiji fudbalski turnir - BESPLATNO ga predstavite na platformi Talent Centra

Sample image

U Srbiji ima oko 1500 škola fudbala ili klubova koji organizuju rada sa decom.
Ako računamo i region bivše ex-YU onda je taj broj veći od 3000 škola.

Škole fudbala registrovane na platformi Talent Centra (da li je vaša škola među njima)

Prema našoj proceni godišnje se u Srbiji organizuje više od 300 dečijih fudbalskih manifestacija i turnira. Ako računamo i zvanične i nezvanične dečije lige, onda je taj broj duplo veći.
A ako računamo i region, onda ponovo pomnožite sa 2.

Ti turniri služe da bi deca imala priliku za upoznavanje, druženje, sticanje znanja i iskustava kao i merenje svojih trenutnih kvaliteta sa vršnjacima iz drugih škola. Mada, neki treneri i roditelji to vide drugačije. Što je veoma pogrešno.

Svaki od tih turnira najčešće okuplja od 500 do 1500 učesnika. Mnogi od njih nose epitet „međunarodni“  zbog učešća škola iz drugih zemalja, najčešće susednih.

Turniri su svojevrsni festivali dečijeg fudbala i na njima deca osvajaju pehare, medalje, diplome i druge nagrade i priznanja.

TC-EDU: Kako se škole fudbala promovišu na internetu?

Interesantno je da ti turniri, ma koliko bili podeljeni po kategorijama, nisu standardizovani. Oni se razlikuju po proju učesnika, sistemima takmičenja, vremenu igre, dimenzijama terena, propozicijama takmičenja... Pa čak i onda kada se radi o istoj starosnoj kateoriji.

Sigurno se slažete sa nama da je ovo polje koje bi moglo mnogo bolje da se uredi kako bi imalo bolji efekat na razvoj dečijeg fudbala u regionu. Naša ideja je da ovakve dečije fudbalske manifestacije promovišemo, utičemo na standardizaciju i pomognemo organizatorima u podizanju kvaliteta organizacije.

TC-MOJ KAMP: Ispričajte nam priču sa kampa Vaše škole fudbala - objavljujemo je na našem sajtu

Za početak, predlažemo Vam da svoj turnir potpuno BESPLATNO registrujete na platformi TC. Želimo da na jednom mestu saberemo sve dečije turnire u regionu. To će za početak pomoći njihovoj vidljivosti ali i boljoj informisanosti potencijalnih učesnika, partnera i dr.

Kontaktirajte nas preko facebook i instagram stranice ili putem mejla talentcentar.saradnja@gmail.com  a mi ćemo Vam dostaviti formular za registraciju. Istog dana Vaša škola fudbala će imati svoj nalog na platformi Talent Centra.

Dobrodošli...

MI SMO VAŠ PARTNER br.. 1
DEČIJI I OMLADINSKI FUDBAL NA JEDNOM MESTUTC-tim

 

Nazad