Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

08.02.2022

TC: Ovo je "Turnir iz dečijih snova" - dobrodošli na TC-KUP

Sample image

„Turnir iz dečijih snova“ slogan je ovogodišnjeg spektakla u organizaciji Talent Centra. TC-KUP, međunarodni dečiji fudbalski turnir, organizovaće se ove godine od 30. aprila do 3. maja. S tim što će nedelja i ponedaljak biti glavni dani organizacije, subota dan početka a utorak završni dan. Lokacija je ostala ista. Krupanj poseduje fantastične uslove za organizaciju a ceo ambijent mesta odigravanja turnira je kao iz dečije bajke, potpuno prilagođen deci.  Mir, zelenilo, hotel pored terena, novi sportski centar, nekoliko parkova i dečijih igrališta, četiri rečice, desetine mostova, desetine ugostiteljskih objekata i sve to u krugu od 300 metara.

U maju 2021. godine, održan je prvi TC-KUP koji je, ustvari, bio pilot projekat jer su se takmičila samo deca rođena 2011. godine. Okupio je više od 30 škola fudbala a po svim pokazateljima, pre svega utiscima gostiju bio je više nego uspešan a projekat je u potpunosti uspeo.

Bio je prvi turnir u regionu koji je ponudio nešto novo. Pre svega veliki broj utakmica sa različitim protivnicima, utakmice su se igrale bez rezultatskog značaja , evidencije uspeha i borbe za plasman a svi učesnici turnira vratili su se kući sa medaljama oko vrata, bez obzira na postignute rezultate. Škole fudbala, učesnici turnira, su mogli da biraju da li žele da učestvuju jedan, dva ili sva tri dana trajanja turnira. Tokom sva tri dana, organizator je pored utakmica organizovao niz drugih aktivnosti za decu, trenere i roditelje. Jedna od najzanimljivijih bio je večernji TC-Triagonal (turnir 3 na 3).

Pored Partizana, Vojvodine i drugih superligaških klubova, na turniru su učestvovale ekipe iz svih delova Srbije od Vršca i Novog Sada do Kragujevca kao i nekoliko škola iz Bosne i Hercegovine. Utisci svih njih, zadovostvo dece, trenera i roditelja, poruke zahvalnosti i njihove objave na društvenim mrežama, pokazatelj su velikog uspeha projekta TC-KUPa.

Koliko je prvi turnir bio zanimljiv učesnicima, pokazuje i njihovo veliko interesovanje i za ovogodišnji spektakl koji treba da bude još jedna stepenica više u razvoju našeg projekta. Pored prošlogodišnjih učesnika očekujemo dolazak drugara iz puno drugih zainteresovanih škola fudbala iz svih krajeva Srbije ali i iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.    

Na ovogodišnjem TC-KUPu učestvovaće dečaci i devojčice rođeni od 2012., 2013. i 2014. godine, sa mogućnošu učešća dva starija igrača u kategoriji. Ekipe mogu da biraju da li žele da učestvuju jedan, dva ili tri dana, kao i koje dane od tri ponuđena. Daje im se i mogućnost da biraju koliko utakmica žele da igraju i sa kojim od prijavljenih protivnika. Za one ekipe koje planiraju učešće dva ili tri dana, obezbeđen je smeštaj u hotelima koji se nalaze na nešto više od sto metara od terena na kome se utakmice igraju.

Svi igrači će ponovo dobiti medalje na svečanoj dodeli, utakmice će se snimati i prenositi preko zvaničnih kanala Talent Centra a za trenere i roditelje biće pripremljeni dodatni, edukativni, medijski i zabavni sadržaji.

Za dostavljanje zvaničnog poziva i programa TC-KUPA vašoj školi fudbala, možete nam poslati zahtev prijavu zainteresovanosti ONLINE na našoj platformi.

Prijave učešća i dodatne informacije o turniru možete dobiti i na sledeće načine:

Telefon: +381 64 00 15 927

e-mail: talent.centar@gmail.com

Facebook: Talent Centar – dečiji fudbal

Instagram: talent_centar_deciji_fudbal_

 

DOBRODOŠLI NA DRUGI “TC-KUP “

MI SMO VAŠ PARTNER BR.1
 

Vaš, Talent Centar – dečiji fudbal

Nazad