Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

29.04.2021

TC-KUP: I FK Vojvodina sa svojim klincima na TC-KUPu !

Sample image

Na prvom TC-KUPU, koji se organizuje samo za kategoriju U10 (2011. godište) a igra se u Krupnju od 7.-9. maja naći će se oko 40 škola fudbala iz Srbije i BiH.

Među njima i odgovarajuća ekipa Fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada. Jedan od tri najveća srpska kluba podržao je Talent Centar i buduće planove inovativnih programa koji ga čini.

Zvanično, jedna od najproduktivnijih škola fudbala u Evropi poznata je po kvalitetnom radu sa najmlađim selekcijama pa će samim tim nivo turnira koji organizujemo biti podignut na višu lestvicu.

Prijava učešća škola fudbala je produžena do popune predviđenog maksimalnog broja učesnika, a školama je data mogućnost da biraju da li žele da učestvuju jedan, dva ili tri dana.

Specifičnost turnira je ta da nema kostura takmičenja, prolaza i ispadanja ili borbe za plasman . Igra se veći broj prijateljskih utakmica a sva deca koja uzmu učešće na turniru, dobijaju medalje kao nagrade za trud i igru.

Više informacija pronađite na: http://www.talentcentar.com/vesti/218

Prijavu zainteresovanosti za učešće možete izvšiti na više načina:

  1. Prijavite zainteresovanost ONLINE PRIJAVOM na platformi Talent Centra, tako što ćete odvojiti jedan minut, popuniti podatke i poslati zahtev a mi ćemo Vas nakon toga kontaktirati i detaljnije predstaviti turnir.
  2. Pošaljete mejl na talentcentar.programi@gmail.com i mi vam dostavimo pdf POZIV sa svim detaljnima. Nakon toga, odlučite da li želite da učestvujete i na koji način.
  3. Pošaljete nam poruku na nekom od zvaničnih facebook ili instagram profila Talent Centra a mi Vam u odgovoru prosledimo sve informacije, pre vaše prijave učešća.
  4. Kontaktirate nas na broj telefona +381 64/ 00 15 927 (whatsApp, viber) i na taj način dođete do svega što vas interesuje u vezi turnira.
  5. Javite se direktno nekome od organizatora ili saradnika Talent Centra koje lično poznajete.

 

Nazad