Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

27.04.2021

TC-KUP: Partizan učesnik TC-KUPA sa dve selekcije !

Sample image

Fudbalski klub Partizan je podržao projekat Talent Centra i potvrdio učešće sa dve ekipe na prvom TC-KUPu koji se igra od 7.-9. maja u Krupnju (Zapadna Srbija) za kategoriju U10 (2011. godište).

Samim učešćem svojih najboljih selekcija, Fudbalski klub Partizan je da dao veliki doprinos TC-KUPu i načinu promocije i uticaja na razvoj dečijeg fudbala po projektu koji Talent Centar sprovodi na svim nivoima.

Na TC-KUPu se očekuje dolazak oko 40 ekipa iz Srbije i Republike Srpske i to iste kategorije(2011. godište) pa će ovaj turnir dobiti epitet jednog od najmasovnijih u regionu.

Prijava učešća škola fudbala je produžena do 02.05. ili do popune predviđenog broja učesnika, a školama je data mogućnost da biraju da li žele da učestvuju jedan, dva ili tri dana.

Specifičnost turnira je ta da nema kostura takmičenja, prolaza i ispadanja ili borbe za plasman . Igra se veći broj prijateljskih utakmica a sva deca koja uzmu učešće na turniru, dobijaju medalje kao nagrade za trud i igru.

Više informacija pronađite na LINKU

Prijavu zainteresovanosti za učešće možete izvšiti na više načina:

  1. Prijavite zainteresovanost ONLINE PRIJAVOM na platformi Talent Centra, tako što ćete odvojiti jedan minut, popuniti podatke i poslati zahtev a mi ćemo Vas nakon toga kontaktirati i detaljnije predstaviti turnir.
  2. Pošaljete mejl na talentcentar.programi@gmail.com i mi vam dostavimo pdf POZIV sa svim detaljnima. Nakon toga, odlučite da li želite da učestvujete i na koji način.
  3. Pošaljete nam poruku na nekom od zvaničnih facebook ili instagram profila Talent Centra a mi Vam u odgovoru prosledimo sve informacije, pre vaše prijave učešća.
  4. Kontaktirate nas na broj telefona +381 64/ 00 15 927 (whatsApp, viber) i na taj način dođete do svega što vas interesuje u vezi turnira.
  5. Javite se direktno nekome od organizatora ili saradnika Talent Centra koje lično poznajete.

 

DOBRODOŠLI

Nazad