Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

21.04.2021

TC-KUP: Broj učesnika ograničen, prijave u toku, još ima mesta - požurite !

Sample image

Školama fudbala koje su se odlučile za učešće na prvom TC-KUPu, zagarantovan je specifičan fudbalski doživljaj. Zašto? Jedostavno zato, što je ovaj turnir drugačiji od svih koje imamo. Ovo je turnir bez pritiska, bez buke, vike, bez “švercovanja”, bez suza, bez verbalnih sukoba dece, trenera i roditelja.

Turnir koji eliminiše sve negativne pojave u dečijem fudbalu i nudi sasvim novi fudbalski doživljaj. Mi mislimo i znamo da je to jedini ambijent za napredak dece i trenera i velika prilika da svi oni uživaju u sportu koji vole a ne da, kao posle većine turnira, kući idu tužni.

Prvi promo turnir po “pravilima” Talent Centra, igra se u Krupnju (Zapadna Srbij) od petka 7. do nedelje 9. maja. Na sceni će se, ovoga puta, naći igrači rođeni 2011. godine. Turnir traje tri dana, ali vi birate kada i koliko želite da učestvujete, jedan, dva ili sva tri dana kao i koliko utakmica želite da odigrate.

Ponavljamo, ako se prijavite za naš turnir, dobijate mogućnost da igrate više utakmica sa različitim protivnicima, da svako dete dobije medalju za trud bez obzira na krajnji rezultat i da turnir iskoristite i za edukaciju, druženje i zabavu dece i trenera.  Večernji turnir 3:3, mini-eskurzija, korišćenje spa-centra ili panel diskusije za trenere su dodatne aktivnosti koje upotpunjuju doživljaj.

Veliki broj ekipa je već prijavio učešće, mnogi su to najavili narednih dana a imajući u vidu da je broj učesnika ograničen, pozivamo Vas da se što pre informišete i prijavite.

Kada smo kod informisanja, ovo je LINK gde možete pronaći sve informacije a ako hoćete da dobijete POZIVNICU, pošaljite nam zahtev preko platforme Talent Centra, javite se porukom na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM ili pišite na mejl talentcentar.programi@gmail.com .

Da li podržavate naš rad? Da li bi deca iz Vaše škole fudbala želela da probaju nešto novo?

Omogućite im da uživaju a kada se završi turnir, procenite da li su napredovala.

Dobrodošli u svet pravog dečijeg fudbala.

 

 

Vaš Talent Centar – dečiji fudbal

Nazad