Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

23.04.2020

TC: Velika zainteresovanost Škola fudbala za registraciju na platformi Talent Centra

Sample image

Odmah po objavi početka popisa škola fudbala i njihove registracije na platformi Talent Centar, počelo je veliko interesovanje škola iz svih delova ex-YU prostora. Veliki broj njih nas je kontaktirao putem mejla ili društvenih mreža u želji da dobije više informacija o samoj akciji.

Da bi neka škola bila registrovana na platformi Talent Centra, potrebno je da nas kontaktira predstavnik škole i popuni formular za registraciju škole fudbala, koju Talent Centar šalje putem mejla. 

Pokrenuli smo prvu VIRTUELNU ŠKOLU FUDBALA - trenirajte sa nama

Naša želje je da na jednom mestu "okupimo" sve škole fudbala i svim posetiocima sajta, trenerima i sportskim radnicima, deci, roditelji i svim drugim omogućimo da se na najbolji način upoznaju sa svima njima i dobiju značajne informacije. Takođe, na taj način pomažemo školama fudbala u njihovoj promociji i vidljivosti.

To je samo početak onoga što planiramo da radimo u saradnji sa školama fudbala iz svih gradova i opština u regionu. U planu je promocija dečijih fudbalskih manifestacija i takmičenja   a platforma Talent Centar će u budućnosti postati mesto na kome će svi akteri i zainteresovani za dečiji i omladinski fudbal moći da nađu sve informacije koje mogu da ih interesuju.

Registracija škola fudbala na platformi Talent Centra koja je prva aktivnost unosa podataka na platformu, je BESPLATNA za sve škole, što je veoma važno za sve njih. Na taj način Talent Centar želi da pokaže želju za saradnjom sa svim školama fudbala koje su spremne da zajedno sa nama rade na promociji i razvoju dečijeg fudbala. 

U narednom periodu, svim školama biće ponuđeni i drugi paketi saradnje i ozvaničenje kroz Ugovore o budućoj saradnji na različitim aktivnostima, u obostranom interesu.

Još jednom pozivamo škole fudbala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore, da nas kontaktiraju, daju saglasnost i popune formular za informacije, kako bi  se i njihova škola fudbala našla među najboljim školama koje su "fabrine" za proizvodnju budućih svetskoh asova i mesta sretnog odrastanja dece.

Za sve dodatne informacije i prijavu zainteresovanosti, kontaktirajte nas putem mejla talentcentar.saradnja@gmail.com .

Želimo da budemo VAŠ PARTNER BR. 1

DEČIJI I OMLADINSKI FUDBAL NA JEDNOM MESTU



Vaš, Talent Centar - dečiji fudbal

Nazad