Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

29.09.2017

TC: I turnir u Tuzli svojim učesnicima "deli" bodove za Rejting ligu

Sample image

Projekat Rejting lige se sve više širi i postaje propoznatljiv i poželjan širom zemalja bivše Jugoslavije. Sve je veći broj organizatora turnira i škola koje se priključuju projektu i na taj način daju mogućnost učesnicima turnira da na tom takmičenju osvajaju bodove, promovišu se i takmiče putem Rejting tabele na sajtu Talent Centra.

Narednog vikenda, 30.09.-01.10.2017., startuje turnir u Tuzli u organizaciji SK Pjetlić i OFK Tuzla a povodom Dana oslobođenja Grada Tuzle. Turnir se igra na stadionu OFK Tuzla (Paša Bunar) a biće namenjen generacijama igrača rođenim 2006., 2007., 2008. i 2009. godine. Prema rečima organizatora, očekuje se više od 40 ekipa iz različitih delova Bosne iHercegovine.

Organizator je za sve učesnike turnira obezbedio sendviče i vodu, kao i pehare i medalje za najuspešnije ekipe po kategorijama i najuspešnije pojedince turnira, stralca, golmana i igrača.

Talent Centar će ispratiti dešavanja na ovom turniru, a budući da će turnir u Tuzli biti deo projekta REJTING LIGA, svi učesnici turnira dobiće bodove u odnosu na plasman, koji će biti evidentirani na našoj listi, gde će učesnici moći da nastave takmičenje sa blizu 300 škola fudbala iz bivše Jugoslavije.

Trenutnu tabelu REJTING LIGE možete videti na :
http://www.talentcentar.com/rejting-liga-rezultati

 

Vaš, Talent Centar - TC  

Nazad