Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

11.04.2023

TC KUP: FK Partizan podržao projekat TC-a i biće učesnik turnira u Krupnju

Sample image

Fudbalski klub Partizan je podržao projekat Talent Centra i ponovo će biti učesnik TC KUP-a koji se igra od 29. aprila do 01. maja u Krupnju (Zapadna Srbija) za kategorije U10 (2013. godište), U9 (2014.) i U8 (2015.).

Samim učešćem sa svoje dve selekcije Fudbalski klub Partizan je da dao veliki doprinos TC KUP-u i načinu promocije i uticaja na razvoj dečijeg fudbala po projektu koji Talent Centar sprovodi na svim nivoima.

Na TC KUP-u se očekuje dolazak oko 100 ekipa iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore u samo tri uzrasne kategorije pa će ovaj turnir dobiti epitet jednog od najmasovnijih u regionu.

Prijava učešća škola fudbala je do 20.04 ili do popune predviđenog broja učesnika, a školama je data mogućnost da biraju da li žele da učestvuju jedan, dva ili tri dana.

Specifičnost turnira je ta da nema kostura takmičenja, prolaza i ispadanja ili borbe za plasman. Igra se veći broj prijateljskih utakmica a sva deca koja uzmu učešće na turniru, dobijaju medalje kao nagrade za trud i igru.

Vidimo se na jedninstvenom dečijem fudbalskom turniru u regionu.

Sve zainteresovane škole fudbala sa prostora ex-YU regiona, mogu da nam prosledte svoju e-mejl adresu ili nas kontaktiraju porukom na facebook-u, instagramu-u ili putem viber-a, a mi ćemo Vam dostaviti INFORMATOR TC KUPA 2023 u pdf formatu na više od 20 stranica.

U Informatoru ćete pronaći sve informacije o jedinstvenom dečijem fudbalskom turniru zakazanom za period od 29.04. do 02.05. u Sportskom centru Krupanj (Zapadna Srbija).

Budite deo najlepše dečije fudbalske priče i najinovativnijeg projekta u dečijem fudbalu.

Dobrodošli na TC KUP 2023.

Informacije i prijave možete izvršiti na nekoliko načina:

Tel / viber / whatsApp: +381 64 00 15 927

Instagram: talent_centar_deciji_fudbal i srpske_skole_fudbala

Facebook: Talent Centar - dečiji fudbal

Prijavu zainteresovanosti možete izvršiti i ONLINE preko naše platforme www.talentcentar.com u delu Programi, popunjavanjem podataka o svojoj školi.

Nazad