Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

17.03.2023

TC KUP 2023.: Nacional Bijeljina (BiH) - DOLAZIMO !

Sample image

Svakodnevno stižu prijave učesnika za jedinstveni dečiji fudbalski turnir, TC KUP, koji se organizuje od 29. aprila do 2. maja u Sportskom centru Krupanj. Između ostalog, specifičnost ovog turnira je odigravanje velikog broja utakmica bez rezultatskog značaja i borbe za plasman a gde svako dete nakon svog poslednjeg nastupa dobija medalju kao nagradu za trud i uspomenu sa turnira.

Škola fudbala Nacional iz Bijeljine (BiH), potvrdila je učešće na našem turniru a tim povodom razgovarali smo sa Daliborom Mičićem, osnivačem ove mlade ali već prepoznate i uspešne škole iz grada fudbala, Bijeljine.

TC: Izabrali ste učešće na našem turniru i pored brojnih drugih koji se igraju u istom terminu. Zašto?

D. Mičić: Naša Škola fudbala obišla je u poslednjih pet godina mnoge medjunarodne turnire, ali TC KUP se zaista izdvaja po kvalitetu, odličnoj organizaciji, prijatnoj atmosferi i uvijek ćemo rado biti učesnici TC KUP-a.

TC: Kakve ste utiske poneli sa prošlogodišnjeg TC KUP-a i da li je to razlog novog učešća?

D. Mičić: Utisci sa ranijih dolazaka u Krupanj su pozitivni, organizacija na vrhunskom nivou, svi smo bili zadovoljni, kako treneri tako i dječica i roditelji koji su prisustvovali imali su samo riječi hvale. Prirodu i uslove koju nudi Krupanj rijetko gdje mozemo vidjeti.

TC: Šta očekujete od novog TC KUP-a, koliko je korsitan za škole fudbala?

D. Mičić: Od novog TC KUP-a očekujem najprije još jedno lijepo iskustvo, sportsko druženje i dosta kvalitetnih utakmica kroz koje će djeca steći nova znanja, nova prijateljstva i poznanstva. Kroz svaki turnir djeca naravno očekuju pobjedu i nagrade, međutim sa ovog turnira niko ne odlazi razočaran jer su na kraju svi nagrađeni, svaku učesnik dobija medalju a to djeci mnogo znači.

TC: Kako bi ukratko predstavili svoju školu fudbala?

D. Mičić: Škola fudbala Nacional iz Bijeljine osnovana je 2018.godine, s ciljem promocije sporta i zdravog načina života među najmlađima. U našoj školi vršimo upis za djecu uzasta od 5 do 16 godina, podijeljenih po selekcijama. Naš osnovni moto je "Fudbalom do zdrave i uspješne omladine". Osnovni cilj mene kao trenera jeste uspostaviti prijateljski odnos sa djecom, biti tu za njih kroz njihovo odrastanje, usmjeriti ih na prave vrijedosti, što nije nimalo lak zadatak u današnje vrijeme. Rezultat nam nikada nije bio u prvom planu, ali nam rezultati ne izostaju. Imamo odlične saradnje i dalje planove, a što je najvažnije funkcionišemo kao jedna velika porodica.

TC: Šta je to što bi izdvojili kao specifičnost Vaše škole fudbala, po čemu je možemo prepoznati?

D. Mičić: Najprije smatram da se izdvajamo međuljudskim odnosima koje smo izgradili. Kao što sam već rekao svojim članovima nisam samo trener fubala, mi smo najprije drugari, a najponosniji sam kada vidim da djeca u meni vide uzora, da me poštuju i uvažavaju savjete koje im dajem.  Pedagogija iznad svega. Zato je uspjeh ekipe zagarantovan. Ipak su to samo djeca željna igre, druženja i podrške, te im tako treba i pristupiti a rezultat u takvim uslovima ne izostaje.

TC: U ime TC-Tima, zahvaljuemo Vam se na izdvojenom vremenu i odluci da ponovo budete deo naše fudbalske priče koja će, sasvim sigurno, ostati u sećanju svih mališana iz Vašeg kluba.

INFORMACIJE I PRIJAVA UČEŠĆA:

Sve zainteresovane škole fudbala sa prostora ex-YU regiona, mogu da nam prosledte svoju e-mejl adresu ili nas kontaktiraju porukom na facebook-u, instagramu-u ili putem viber-a, a mi ćemo Vam dostaviti INFORMATOR TC KUPA 2023 u pdf formatu na više od 20 stranica.

U Informatoru ćete pronaći sve informacije o jedinstvenom dečijem fudbalskom turniru zakazanom za period od 29.04. do 02.05. u Sportskom centru Krupanj (Zapadna Srbija).

Budite deo najlepše dečije fudbalske priče i najinovativnijeg projekta u dečijem fudbalu.

Dobrodošli na TC KUP 2023.

Informacije i prijave možete izvršiti na nekoliko načina:

Tel / viber / whatsApp: +381 64 00 15 927

Instagram: talent_centar_deciji_fudbal i srpske_skole_fudbala

Facebook: Talent Centar - dečiji fudbal

Prijavu zainteresovanosti možete izvršiti i ONLINE preko naše platforme www.talentcentar.com u delu Programi, popunjavanjem podataka o svojoj školi.

Nazad