Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

16.03.2023

TC KUP 2023.: Akademija Berane (Crna Gora) - DOLAZIMO !

Sample image

Akademija fudbala iz Berana (Crna Gora) je, i ove godine, najavila učešće na jedinstvenom dečijem fudbalskom turniru TC KUP. Turnir se igra od 29. aprila do 2. maja u Sportskom centru Krupanj a namenjen je kategorijama U10, U9 i U8. Specifičnost ovog turnira je u tome što ekipe koje dolaze iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, igraju veći broj utakmica bez rezultatskog značaja a sva deca koja nastupaju na turniru dobijaju medalju kao nagradu za učešće i uspomenu sa turnira, bez obzira na postignute takmičarske rezultate. 

Osnivač i glavni trener Akademije Berane, inače mladi i perspektivni sportski stručnjak, Aleksandar Raković, za naš sajt govori o učešću njegove škole fudbala na našem turniru.

TC: Odlučili ste da ponovo dođete na TC KUP. Koji su razlozi za tu odluku?

A. Raković: TC KUP je jedinstven iz razloga što djecu čuva od stresa koji dožive zbog rezultata. Na TC KUP-u rezultat je u drugom planu i djeca sigurno kroz zabavu i igru pokažu više nego što bi pokazala da igraju za rezultat.

TC: Kakvi su utisci sa prošlogodišnjeg učešća  na TC KUP?

A. Raković: Naše iskustvo i utisci sa prošlog TC KUP-a su fenomenalni! Činjenica da smo stekli nova prijateljstva, da su sva djeca dobila medalje i da djeca jedva čekaju novi TC KUP znači da je ideja organizatora uspjela i da se ove godine nadamo još ljepšim iskustvima.

TC: Šta očekujete od novog TC KUP-a?

A. Raković: Ove godine ocekujemo još više učesnika, a što se naše školice tiče sigurno da ćemo bolje iskoristiti mogucnosti koje TC KUP nudi i van terena.

TC: Vaša fudbalska porodica je veoma mlada ali ste za kratko vreme pronašli svoje mesto na dečijoj fudbalskoj mapi. Kako ste to uspeli?

A. Raković: Naša školica postoji tek nešto više od godinu dana i broji oko 150 dječaka i djevojčica sa kojima radi 5 trenera. Ciljevi školice su da svako dijete bude srećno i zadovoljno, od onih koji žele da budu u sportu samo, do onih koji imaju talenat i želju za stručnijim usavršavanjem. Školica napreduje velikim koracima i ubrzo će imati takmičarske selekcije. Stvaranje moderne školice fudbala sa radom prilagođenim uzrastu i potrebama djece uz primjenu savremenih metodologija rada su nešto čemu težimo i po čemu smo prepoznatljivi. Pokušavamo da stvorimo idealno mjesto za odrastanje djece, pri čemu osim fudbalskih vještina, djecu izvodimo na pravi put a to je da budu dobri ljudi.

TC: Zahvaljujemo Vam se na odluci da ponovo budete naši gosti i jedva čekamo da Vas ugostimo a deci iz Vaše Akademije omogućimo istinski fudbalski doživljaj.INFORMACIJE I PRIJAVA UČEŠĆA:

 

Sve zainteresovane škole fudbala sa prostora ex-YU regiona, mogu da nam proslede svoju e-mejl adresu ili nas kontaktiraju porukom na facebook-u, instagramu-u ili putem viber-a, a mi ćemo Vam dostaviti INFORMATOR TC KUPA 2023 u pdf formatu na više od 20 stranica.

U Informatoru ćete pronaći sve informacije o jedinstvenom dečijem fudbalskom turniru zakazanom za period od 29.04. do 02.05. u Sportskom centru Krupanj (Zapadna Srbija).

Budite deo najlepše dečije fudbalske priče i najinovativnijeg projekta u dečijem fudbalu.

Informacije i prijave možete izvršiti na nekoliko načina:

Tel / viber / whatsApp: +381 64 00 15 927

Instagram: talent_centar_deciji_fudbal i srpske_skole_fudbala

Facebook: Talent Centar - dečiji fudbal

Prijavu zainteresovanosti možete izvršiti i ONLINE preko naše platforme www.talentcentar.com u delu Programi, popunjavanjem podataka o svojoj školi.

Nazad