Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

14.05.2022

TC: Dečiji fudbal uz Barca Academy i Talent Centar

Sample image

Barca Academy Serbia je oficijalna škola fudbala jednog od najvećih klubova na svetu, FC Barcelona. Radi isključivo pod superizijom trenera iz FC Barcelona i po metodologiji na kojoj se čitava Barsina filozofija temelji.

Barca Akcademy je podržala projekat TC KUP-a koji je organizovao Talent Centar tokom prvomajskih praznika u Sportskom centru Krupanj. Predstavnici Barca Akademy su tokom trajanja turnira imali niz zanimljivih aktivnosti. Na štandu u prostoru organizacije turnira vršili su promociju predstojećeg Barsinog kampa u Beogradu i družili se sa decom i drugim učesnicima turnira. U konferencijskoj sali „SPA Hotela Grand“ razgovarali su sa trenerima o specifičnostima filozofije barselonine škole a prelep gest desio se na kraju turnira kada je direktor Barca Academy Serbia, Miroslav Radojičić, proglasio najtalentovanijeg pojedinca TC KUP-a i nagradio ga besplatnim učešćem na Barca Academy letnjem fudbalskom kampu u Beogradu. Dobitnik ovog priznanja je Vuk Terzić iz Akademije fudbala City iz Podgorice, inače, škole koja neguje barsin stil igre što je ekipa prikazala na turniru i po tome bila prepoznatljiva.

Saradnja Talent Centra sa Barca Academy nastavljena je učešćem predstavnika TC-a na seminaru održanom u Kovilovu 9. maja, kada je prisutnim trenerima, u teoretskom i praktičnom delu, predstavljena filozofija, metodologija i organizacija rada u La Masija.

Saradnja će biti nastavljena i u budućnosti jer će već od 27. juna do 1. jula, neki od trenera iz TC-TIMA učestvovati u edukaciji i radu sa trenerima iz Španije na Barca Akademy kampu namenjenom talentovanim dečacima iz Srbije ali i iz celog sveta.

Više o mogućnostima učešća na kampu možete naći na zvaničnom sajtu Barca Academy Serbia a šta dobijate na samom kampu, pročitajte OVDE.

Nazad