Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

03.05.2022

TC-KUP: SPUŠTENA ZAVESA NA TURNIR IZ DEČIJIH SNOVA

Sample image

Spuštena je zavesa na prolećni TC-KUP, dečiji fudbalski festival koji se održao u Krupnju od 30. aprila do 2. maja. Tri dana turnira, na terenima modernog Sportskog centra, potpuno prilagođenog deci, nadmetali su se mali fudbaleri do 10 godina starosti, svrstani u tri kategorije, U10, U9 i U8.

Učestvovalo je blizu 80 ekipa ili više od 25 ekipa po kategoriji. Na pet terena, tokom sva tri dana prodefilovalo je više od 1000 dece a ceo spektakli, posmatralo je bar još toliko gledalaca.

Odigrano je oko 240 utakmica u kojima su učestvovala deca iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Idelani uslovi za igru, vremenski uslovi koji su išli na ruku učesnicima i veliki broj ekipa, stvorili su ambijent iz snova i istinski spektakl u kome su uživala deca, treneri i roditelji.

 Projekat turnira bez evidencije takmičarskih rezultata podržala su i dva najveća kluba u Srbiji, Partizan i Crvena Zvezda. Pored njih i brojnih škola fudbala iz Srbije, učesnici TC-Kupa bili su i gosti iz Podgorice, Berana, Višegrada, Bijeljine…

Specijalni gosti bili su predstvnici “Barca Akademy” koji su najtalentovanijem dečaku na turniru uručili vaučer za besplatan boravaka na Barseloninom kampu.

Svi učesnici turnira su dobili medalje kao znak zahvalnosti za učešće i, nagradu za igru i trud i uspomenu sa spektakla sa koga su svi učesnici otišli prezadovoljni što je bio i cilj projekta “Talent Centar – dečiji fudbal”.

Projekat iz koga stoji Talent Centar je još jednom pokazao da je revolicionaran i da je ideja koja će da zaživi i veže sve veći broj škola fudbala u regionu koje razumeju ideju modernog pristupa i shvatanja dečijeg fudbala.

Utisci ovogodišnjih učesnika i njihvo zadovoljstvo najbolja su preporuka za naše buduće aktivnosti.

Vidimo se na novom TC-KUPU.

 

Nazad