Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

21.03.2020

TC: Poziv školama fudbala da podrže i pomognu rad Virtuelne škole fudbala

Sample image

Virtuelna Škola Fudbala je ideja nastala u trenutku kada je stotine hiljada dece uskraćeno za mogućnost organizovanog treniranja fudbala u svojim školma a fudbala širom regiona.

Naša želje je da na jednomm mestu, a u saradnji sa svim zainteresovanim partnerima, deci ponudimo svakodnevni kvalitetan sadržaj koji će im biti pomoć  i podrška za individualan rad na ravoju svojih veština i sposobnosti.

Za sada, taj program planiramo da prezentujemo preko društvenih mrža koje deca najčešće koriste u danima izolacije a to su facebook, instagram, youtube i zvaničan sajt Talent Centra a u planu je i pokretanje viber grupe koja će okupiti sve zainteresovane mlade fudbalere na jednom mestu.

Zato, pozivamo sve zainteresovane škole fudbala iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije, Crne Gore i Makedonije da nas kontaktiraju putem zvaničnih profila na društvenim mrežama ili putem mejla talent.centar@gmail.com  i da zajednički pomognemo deci da nastave treninge i u kućnim uslovima.

Na taj način škole fudbala će imati mogućnost da se predstave i dobiju promociju a deca iz njihove i svih drugih škola fudbala mogućnost da dobiju kvalitetne savete i programe za kontinuirani rad na sebi lični napredak.

Predložite nam ideje, programe, dajte savete i predloge, pošaljite pokazne vežbe za individualne treninge. Izaberite teme koje smatrate da su bitne (tehnika, taktika, fizička i psihološka priprema, motivacija, metode treninga itd...) i predstavite ih deci iz svih drugih škola fudbala.

Blizu pola miliona dece do 12 godina starosti, onih koji su se do sada aktivno bavila fudbalom, nisu u mogućnosti da nastave organozovan trening. Treba im naša zajednička pomoć. Naša je dužnost da im pomognemo i onda kada to nije moguće direktno na terenu. Svi imamo isti zadatak.

Pomozite nam da zajednički ponudimo svima njima kvalitetan sadržaj koji će im biti od koisti.

Pratite nas na:

Facebook: Virtuelna Škola Fudbala
Instagram: virtuelna_skola_fudbala
website:www.talentcentar.com
youtube: Talent Centar - dečiji fudbal

Nazad