Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

24.01.2019

TC-BAZA: Biramo najuspešnije škole fudbala na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u !

Sample image

Pratite nas na zvaničnoj facebook stranici i instagram profilu.

Talent Centar je pokrenuo novi zabavni program namenjen školama fudbala sa prostora bivše Jugoslavije. Aktivnost je u sklopu programa TC-BAZA, koji se bavi promocijom škola fudbala i njihovih aktivnosti a sprovodiće se na dve najpopularnije društvene mreže, facebook i instagram.

Šta, ustvari, predstavlja TC-BAZA, odnosno izbor za najbolje škole fudbala na društvenim mrežama. Evo najkraćeg odgovora:

CILj: Promocija kvalitetnog informisanja, marketinga i komunikacija škola fudbala, promocija samih škola i njihova edukacija
Ugao gledanja: Kakav utisak ostavlja facebook stranica ili instagram profil na običnog, zainteresovanog, posmatrača na osnovu dostupnih informacija
Plan: Praćenje učestalosti i kvaliteta aktivnosti zvaničnih stranica škola fudbala na facebook-u
Učesnici: Sve škole fudbala za decu do 12 godina starosti sa prostora bivših ex-YU republika
Vremenski period: Praćenje aktivnosti u poslednjih 12 meseci od dana provere (akcenat na poslednjih 6 meseci)
Ocenjivanje: Ocenjuju se segmenti kao što su: praćenje i popularnost (broj pratilaca, broj objava, broj interakcija), kvalitet i broj objavljenog materijala (fotografije, video, linkovi, tekstovi), informacije o radu (o treninzima, takmičenjima, vantrenažnim aktivnostima, vesti i izveštaji...), informacije o školi (o mogućnosti upisa, karakteristikama škole, lokaciji, trenerima i članovima), promocije (škole, pozitivnih vrednosti, edukacije, članova, saradnika, sponzora...).
Bodovanje/koeficijent: Svaka karakteristika nosi određen broj bodova a maksimalan broj bodova ili koeficijent za svaku školu je 100
Učestalost ocenjivanja: Svakodnevno ocenjivanje od 5 do 15 škola, sa ciljem da se isprati više od 500 do kraja maja.
Rezultati: Na sajtu TC-a biće svakodnevno ažurirana tabela sa TOP 3, TOP 5 ili TOP 10 škola. U kategoriju SUPER KLASA biće svrstane sve škole koje budu imale koeficijent iznad 50. Ostale škole neće biti rangirane već samo taksativno nabrojane prema redosledu praćenja. Sve one mogu da dobiju informaciju o koeficijentu od TC-a ako je zatraže slanjem upita u poruci na zvaničnom facebook stranici ili instagram profilu TC-a, gde možete svakodnevno pratiti i dnevni i ukupni plasman škola.
Prijava: Sve zainteresovane škole, mogu same da prijave učešće obaveštenjem u poruci na zvaničnom facebook stranici ili instagram profilu TC-a, kako bi što ranije ušle u izbor, procenile svoj kvalitet rada i dobile preporuke za još kvalitetniji rad u narednom periodu

FACEBOOK - trenutna tabela

INSTAGRAM - trenutna tabela

 

*TC-BAZA i ova aktivnost je zabavni program Talent Centra, koji ima za cilj da promoviše škole fudbala, njihovu saradnju a isto tako i da ih edukuje i pomogne da se bolje pozicioniraju, upoznaju i komuniciraju. S tim u vezi, ovo takmičenje, nije zvaničnog karaktera. 
Pozivamo Vas da saradnjujete sa Talent Centrom i da zajednički radimo na ostvarenju zajedničkih ciljeva, promociji i razvoju dečijeg i omladinskog fudbala u regionu.

MI SMO VAŠI SARADNICI I PROMOTERI !

Pratite nas na zvaničnoj facebook stranici i instagram profilu.

Nazad