Vesti
Obaveštenja


24.06.2018
TC NA "UŠĆU": Završena petodnevna promocija Talent Centra u Ušće ŠC

U subotu je završena petodnevna promocija Talent Centra u Ušće ŠC u sklopu projekta "Doživi prvenstvo". Partneri Talent Centra u organizaciji bili su Adria media grupa, dnevni list Kurir, Samsung i Frikom.

Talent Centar je od utorka do subote, organizovao zabavna takmičenja u demonstraciji fudbalskih znanja sa i bez lopte kroz vežbe tehnike i koordinacije a namenjenim deci do 12 godina starosti. Promocija talenata i samo takmičenje organizovano je u TC-ARENI ispred Ušća gde se svakodnevno okupljao veliki broj dečaka i devojčica koji su se družili sa predstavnicima TC-a. Svi učesnici dobili su nagrade Frikoma koji je podržao program TC-a.

Pored takmičenja, Talent Centar je na konferencijama u improvizvanom studiju centralnog trga Ušća medijima predstavio svoje programe i sam projekat Talent Centra. Najavljena je nova sezona Virtuelne lige, internet takmičenja za decu u demonstraciji fudbalske tehnike sa loptom a u saradnji sa Coerver® Coaching-om, partnerom Talent Centra u organizaciji. Takođe, predstavljena je nova sezona Rejting lige, koja će od ovog leta doneti niz novina u projektu koji radi na povezivanju turnira za mlađe selekcije i praćenju rezultata škola fudbala na njima.

Najveću pažnju privukle su dve panel diskusije u organizaciji Talent Centra i domačina a odnosile su se na tame dečijeg i omladinskog fudbala i bile su emitovane uživo. Pored velikog broja pratilaca u samom šoping centru, putem live prenosa, panele je pratio veliki broj zainteresovanih korisnika interneta.

Prvi panel bio je posvećen savremenim trendovima u razvoju omlaidnskog fudbala a govorili su Predrag Stojanović, glavni koordinator Coerver® Coaching-a u Srbiji i Aleksandar Vasiljević osnivač Talent Centra. LINK na TC-PANEL: Omladinski fudbal - savremeni trendovi

Poslednjeg dana, u panelu čija je tema bila važnost odnosa dete-trener-roditelj-škola, govorili su prof. dr Marijana Mladenović, psiholog i Snežana Rajačić, instruktor u "Open fun football school". LINK na: TC-PANEL: Odnos dete-trener-roditelj-škola u savremenom sportu

Talent Centra je na ovaj način predstavio svoju organizaciju, programe, partnere i najavio novu fazu razvoja organizacije koja ima za cilj promociju dečijeg i omlaidnskog fudbala u Srbiji i regionu.

Takođe, Talent Centra se zahvaljuje saradnicima i partnerima koji su podržali petodnevnu promociju na Ušću, učesnicima aktivnosti koji doprineli njenoj uspešnosti i naravno deci koji su, učešćem u TC-Areni, uživali zajedno sa nama

Nazad

Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas