Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

19.06.2018

VIRTUELNA LIGA: Prvi zadatak (VIDEO)

Sample image

Da li ste spremni za novu sezonu VIRTUELNE LIGE ?
Virtuelno takmičenje u fudbalskim veštinama za decu od 6 do 12 godina.

Takmičenje će trajati od 19. juna do 15. jula, kada ćemo proglasiti najuspešnije pojedince u drugoj sezoni. Kao i prošle sezone, program će se realizovati u saradnji sa Coerver coaching Serbia, kao partnerom Talent Centra. Za razliku od prošle sezone kada je takmičenje organizovano putem facebook-a, u novoj sezoni, takmičenje se organizuje isključivo putem instagrama.

Kako možete da učestvujete?
Veoma lako. Zapratite nas na instagramu (talent_centar_deciji_fudbal i tc_virtuelna_liga). Svakog od narednih šest dana, objavićemo video zadatak izvođenja tehnike sa loptom. Vaš zadatak je da ga uvežbate, sniite vaše izvođenje i kratak video objavite na svom instagram profilu uz tagovanje i opis "Za TC-Virtuelnu ligu". Nakon toga, nas obavestite o tome, tako što ćete u komentaru na video zadatak na našem instagram profilu napisati svoje ime, prezime, godište i klub, odnosno školu koju predstavljate. Nakon toga, naš tim će proveriti video sa vašeg profila, oceniti vaše izvođenje i obavestiti vas o osvojenim bodovima. Trenutnu tabelu možete videti, u svakom trenutku, na satju Talent Centra na linku: Virtuelna liga - TABELA.

Svaki od šest videa možete vežbati i objaviti bilo kojim redom, ali je bitno da "odgovorite" na svaki od šest zadataka do 14. jula.

Za sve više informacija i nedoumice, možete se informisati na broj 064/ 00 15 927 ili e-mail: talententar@gmail.com

PREDSTAVLJAMO VAM PRVI VIDEO ZADATAK VIRTUELNE LIGE:

Pogledajte ga i na instagram profilima talent_centar_deciji_fudbal  i  tc_virtuelna_liga

Srećno !

Nazad