Vesti
Obaveštenja


13.06.2018
TC NA "UŠĆU": Promocija Talent Centra u Šoping centru "Ušće"

U saradnji sa "Adria media grupom", Šoping centrom "Ušće" uz podršku Samsung-a i Frikom-a, od 19. do 23. juna Talent Centar će organizovati promociju svojih programa i aktivnosti.

Petodnevni program će se organizovati svakim navedenim danima od 14 do 20 časova ispred Šoping centra "Ušće" u tzv, TC-ARENI, sa mini terenom za fudbal.

Talent Centar će pet dana organizovati takmičenja za decu od 6 do 12 godina starosti. Na programu će biti igre u kojima će mladi fudbaleri imati priliku da, u TC-ARENI, pokažu svoja fudbalska znanja sa i bez lopte kroz demonstraciju žongliranja, tehnike sa loptom i koordinacije. Sve to će pratiti organizatori, snimati najuspešnije takmičare i bodovati znanja a onda formirati tabele sa plasmanom, a sve to ćete moći da vidite na našem sajtu i Facebook stranici i  Instagram profilu.

Takođe, omogućićemo i da se deca međusobno takmiče u TC-IZAZOVU, da prognoziraju rezultate na svetskom prvenstvu i puno toga drugog.

Od 19. juna, startovaće i druga sezona VIRTUELNE LIGE za decu u kojoj ćemo objaviti 6 video zadataka, na koje takmičari (deca do 12 godina) treba da odgovore snimkom svog izvođenja, objavom na svojim profilima, na osnovu čega đe dobijati bodove za virtuelno takmičenje koja će se naći na našem sajtu.

Tokom pet dana trajanja promocije Talent Centra, predtavićemo TC-TURNIRE iz projekta REJTING LIGA i potpisati memorandume o saradnji sa svim zainteresovanim organizatorima turnira i školama fudbala na međusobnoj promociji.

U četvrtak 21. i u subotu 23. juna su u planu dve panel diskusije sa temama vezanim za omladinski i dečiji fudbal, koje će se, takođe, održati u Šoping centru "Ušće". Teme "Odnos dete-trener-roditelj-škola u savremenom sportu" i "Savremeni trendovi u omladnskom fudbalu" su teme koje će biti veoma zanimljive a posebno što će panelisti biti najkompetentniji za predložene teme.

Sve navedeno, garantuje dobar provod u TC-ARENI. S tim u vezi, Talent Centar poziva najmlađe fudbalere, njihove trenere i roditelje, da nas posete od utorka do subote u popodnevnim terminima, druže se sa nama, takmiče, promovišu sebe i svoju školu i dobiju nagrade od naših sponzora.

Vidimo se. Svi ste dobrodošli. Čekamo Vas u TC-ARENI.

Više informacija na telefon:
064/ 58 63 309
064/ 00 15 927

Nazad

Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas