Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

05.10.2017

TC: "Trio cup 2017." u Paraćinu novi turnir u projektu REJTING LIGA

Sample image

Nastavlja se širenje projekta Rejting liga imajući u vidu da sve veći broj organizatora turnira želi da, učešćem u projektu, dodatno promoviše turnir i omogući učesnicima da osvajaju bodove koji ih pozicioniraju na Rejting listi u konkurenciji više od 300 škola fudbala iz bivše Jugoslavije.

Novi turnir u projektu je "Trio cup" u organizaciji Škole fudbala Trio iz Paraćina a uz pomoć i saradnju Sportskog saveza Paraćina i Sportskog centra Fudbalskog kluba Jedinstvo. Treći po redu turnir "Trio cup" biće namenjen igračima rođenim 2007. godine i mlađim a igraće se u subotu, 7. oktobra.

Šesnaest ekipa učesnika podeljeno je u četiri grupe iz koje će po dve prvoplasirane nastaviti takmičenje za plasman u polufinale i finale. Organizator je za sve učesnike obezbedio sendviče i osveženje, a za četiri najuspešnije ekipe pehare i medalje.

Talent Centar će ispratiti dešavanja na ovom turniru, a budući da će turnir u Paraćinu biti deo projekta REJTING LIGA, svi učesnici turnira dobiće bodove u odnosu na plasman, koji će biti evidentirani na našoj listi, gde će učesnici moći da nastave takmičenje sa više od 300 škola fudbala iz bivše Jugoslavije.

Trenutnu tabelu REJTING LIGE možete videti na :
http://www.talentcentar.com/rejting-liga-rezultati

 

Vaš, Talent Centar - TC  

 

Nazad