Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.

05.10.2017

TC: Nastupajućeg vikenda - "Sofeks cup 2017." u Futogu

Sample image

U Futogu će se nastupjućeg vikenda održati "Sofeks cup 2017" u organizaciji Škole fudbala Sofeks iz ovog grada. Budući da je Škola fudbala Sofeks, škola sa veoma visokom reputacijom i škola koja je učesnik mnogobrojnih turnira u regionu, turnir u najavi biće veoma kvalitetan i masovan.

Prema rečima organizatora, učešće je uzelo više od 50 ekipa što je preko 500 učesnika. Takmičenje će se organizovati u četiri kategorije, U12, U11, U10 i U9, što znači da će nastupiti igrači rođeni 2005. godine i mlađi.

Organizator je obezbedio pehare i medalje za najuspešnije ekipe i pojedince. Takođe, već je objavljen raspored grupa i satnica odigravanja utakmica. Više informacija možete dobiti na broj: + 381 62 412 680 i na zvaničnoj facebook stranici Škole fudbala Sofeks: Zvanična facebook stranica škole fudbala Sofeks

Talent Centar će ispratiti dešavanja na ovom turniru, a budući da će turnir u Futogu biti deo projekta REJTING LIGA, svi učesnici turnira dobiće bodove u odnosu na plasman, koji će biti evidentirani na našoj listi, gde će učesnici moći da nastave takmičenje sa više od 300 škola fudbala iz bivše Jugoslavije.

Trenutnu tabelu REJTING LIGE možete videti na :
http://www.talentcentar.com/rejting-liga-rezultati

 

Vaš, Talent Centar - TC  

Nazad