Vesti
Dečiji i omladinski fudbal na jednom mestu - pratite najvažnije informacije i aktuelnosti.


Sponzor
05.04.2020
TC: Popis škola fudbala na platformi Talent Centra - prijavite svoju školu

Kao što smo ranije već najavili, platforma Talent Centra treba da bude mesto gde će se na jednom mestu naći sve on o što je direktno i indirektno vezano za dečiji i omladinski fudbal. Sve ono što može da interesuje fudbalske trenere, sportske stručnjake, decu, njihove roditelje, predstavnike institucija, udruženja i saveza vezanih za dečiji i omladinski fudbal, biće dostupno na našoj novoj internet platformi.

Prva aktivnosti pri pokretanju platforme je popis škola fudbala, odnosno otvaranje naloga svih škola fudbala iz regiona, na našem sajtu i to potpuno besplatno. Na taj način će sve škole imati priliku da se, svi na istom mestu, predstave na najbolji način i upoznaju zainteresovane sa onim što oni rade i predstavljaju. Sa druge strane, imaće i mogućnost da se na precizan i istinit način upoznaju sa svojim konkurentima, saradnicima i školama iz svih delova regiona. Sportski radnici, deca, članovi škola fudbala i njihovi roditelji moći će da na brz i jednostavan način dobiju sve važne informacije o svakoj školi fudbala, što će uticati na njihovu bolju informisanost.  

Talent Centar će u narednom periodu kontaktirati najveći broj škola fudbala u cilju dobijanja informacija i dozvole za predstavljanje njihove škole na našoj platformi. Takođe, pozivamo i predstavnike škola da nas kontaktiraju, kako bi njihove škole ranije bile unete na platformu. Prijavu je moguće izvršiti putem mejla talent.centar@gmail.com ili na zvaničnim stranicama Talent Centra na društvenim mrežama facebook i instagram. Pored toga, prijavu je moguće izvršiti i direktno sa sajta Talent Centra preko onlajn prijave koja je otvorena u delu SARADNJA (škole fudbala). Predstavnici Talent centar će svakoj školi dostaviti upitnik koje škole fudbala popunjavaju i vraćaju Talent Centru, kako bi se nalog otvorio i unele informacije. 

Ali to nije sve. Pored predstavljanja i promovisanja svojih kolektiva, školama fudbala nudimo mogućnost da, isto tako besplatno, promovišu svoj turnir ako ga organizuju. U posebnom delu koji se odnosi na organizaciju sportskih manifestacija (turnira i liga) školama fudbala će biti omogućeno da otvore nalog u kome će predstaviti svoju manifestaciju. To će svakako doprineti prepoznatljivosti turnira boljem marketingu uopšte.

Naš postavljeni cilj je veliki a on glasi, 100 škola fudbal na platformi Talent Centra dok traje vanredno stanje prouzrokovano corona virusom. Verujemo da možemo i da premašimo taj broj do početka leta. Već tokom leta, planiramo podizanje saradnje sa školama fudbala na viši nivo i konkretizacija saradnje kroz Ugovore o saradnji u skladu sa zainteresovanosti, o čemu će svi predsatvnici škola biti obavešteni na vreme.

DEČIJI I OMLADINSKI FUDBAL NA JEDNOM MESTU.

MI SMO VAŠ PARTNER br. 1


Vaš Talent Centar - dečiji fudbal

Nazad