Vesti
Obaveštenja


20.06.2018
VIRTUELNA LIGA: Na "Ušću" otvorena nova sezona Virtuelne lige

Juče je zvanično otvorena nova sezona VIRTUELNE LIGE, objavom prvog video zadatka na zvaničnim instagram profilima talent_centar_deciji_fudbal  i  tc_virtuelna_liga.

Novu sezonu VIRTUELNE LIGE, predstavio je predsednik Talent Centra, Aleksandar Vasiljević, na konferenciji u Šoping centru Ušće. On je predstavio rezultate Talent Centra u proteklom periodu i prisutnim posetiocima najavio novo takmičenje u letnjoj VIRTUELNOJ LIGI i upoznao ih sa načinom takmičenja koje će trajati do 14. jula.

Takmičenje će biti organizovano na društvenoj mreži INSTAGRAM a sastojaće se iz nekoliko koraka:

- Instagram profil tc_virtuelna_liga će narednih šest dana objaviti šest Coerver® Coaching video zadataka, izvođenja Ball mastery tehničkog elementa sa loptom.
- Takmičari treba da uvežbaju izvođenje datih zadataka.
- Nakon uvežbavanja, svaki takmičar treba da snimi svoje izvođenje zadatog tehničkog elementa (mobilnim telefonom u trajanju do 30 sekundi).
- Zatim, svaki takmičar treba da objavi svoj video na svom instagram profilu uz opis koji sadrži ime i prezime, godište i naziv kluba ili škole za koji nastupa
- U komentaru na video zadatak obavestite nas o svojoj objavi i naš tim proverava vaš video.
- Stručni tim TC-a i kompanije Coerver® Coaching pregleda i boduje kvalitet izvođenja na vašem videu.
- Bodovi se unose na tabelu Virtuelne lige, koja se nalazi na zvaničnom sajtu Talent Centra (www.talentcentar.com) a rezultate i tabelu možete možete pratiti i na zvaničnim instagram profilima talent_centar_deciji_fudbal  i  tc_virtuelna_liga.

Talent Centar i Coerver® Coaching, Vas poziva da nas zapratite na instagramu i uključite u takmičenje koje promoviše kontinuirano vežbanje i "zdravo" internet takmičenje namenjeno deci. Najuspešniji će biti nagrađeni od strane organizatora.

Novi, drugi zadatak za takmičenje Virtuelne lige, možete videti u toku dana na instagram profilu tc_virtuelna_liga.

Više informacija možete naći i u TC-Areni, ispred Šopnig centra "Ušće", gde će se naredna četiri dana nalaziti predstavnici Talent Centra.

Vidimo se.
Srećno!

  

Nazad

Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927

Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)

E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas