Saradnja
Upoznajte naše saradnike. Saznajte kako možete da sarađujete sa nama


Naši saradnici

ŠKOLE FUDBALA

Talent Centar, ima za cilj da realizaciju svojih projekata sprovodi u saradnji sa što većim brojem škola fudbala sa prostora bivše Jugoslavije. Naš cilj je da pored saradnje kroz učešće u aktivnostima, sa školama fudbala konkretizujemo saradnju potpisivanjem memoranduma o poslovno-sportskoj saradnji ili ugovorom o saradnji.

Saradnja Talent Centra i škola fudbala odnosi se na zajedničku aktivnost, razmenui ideja, projekata, iskustava, prwdloga, saradnju na organizaciji sportskih događaja, edukaciju, informisanje, učešće u aktivnostima, međusobnu promociju itd... Način i uslovi saradnje biće naknadno objavljeni.

Sve škole fudbala sa ex-YU prostora, koje su zainteresovane za saradnju u obostranom interesu, mogu da se jave Talent centru putem mejla, telefonskim pozivom, putem društvenim mreža ili na sajtu Talent Centra.

- Lista škola fudbala saradnica Talent Centra :

Akademija RAĐ

TAKMIČENJA I TURNIRI

Talent Centar u svom radu planira i organizaciju sportskih događaja, pre svega različitih vrsta turnira za najmlađe selekcije. Pored toga, Talent Centar ima za cilj i povezivanje sa postojećim turnirima koje organizuju školoe fudbala, sportski centri , druge organizacije ili pojedinci.

S tim u vezi, Talent Centra želi saradnju sa organizatorima turnira i liga za decu od 5 do 12 godina starosti, na otvorenim terenima, sportskim halama ili balon salama, tokom cele sezone. Saradnja može da se ostvari potpisivanjem ugovora ili memoranduma o međusobnom saradnji a ogleda se u zajedničkoj organizaciji i pomoći, medjusobnoj promociji, razmeni ideja, predloga, informacija, provlačenja većeg broja ekipa ili sponzora, izveštajima itd...

Ulaskom u saradnju sa većim brojem turnira ili liga (najmanje 6), Talenat Centar ima u planu okupljanje najuspešnijih ekipa na jedno mesto i organizovanje završnice za prvaka Talent Centra. Sve u duhu fer pleja, zabave, druženja i saradnje.

Pozivamo sve zainteresovane organizatore sportskih takmičenja za decu (turnira, takmičenja i liga) a koji mogu biti škole fudbala, fudbalski i futsal klubovi, sportski centri, organizacije ili pojedinci, da nas kontaktiraju kako bi kreirali plan saradnje u obostranom interesu. Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista Turnira saradnika Talent Centra

SPORTSKI CENTRI

Talent Centr u svom radu, pored saradnje sa školama fudbala, planira konkretnu saradnju i sa sportskim centrima. To se pre svega odnosi na sportske hale, balon sale, otvorene sportske terene, teretane, itd... Cilj je da formiramo mrežu sportskih centara sa prostora ex-Yu, koje će kroz saradnju sa Talenat centrom raditi na organizaciji sportskih događaja za najmlađe kategorije fudbalera (takmičenja, turnira) i različitih vrsta skupova (koferencija, edukacija, sastanaka, promocija, itd...).

Pozivamo sve zainteresovane sportske centre da uspostave saradnju sa nama kako bi dobili više informacija o planovima i zajednički razmotrili mogućnosti za saradnju, koja može biti formalizovana potpisivanjem memoranduma ili ugovora o saradnji.

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista Sportskih centara saradnika Talenat Centra

SPORTSKI STRUČNJACI

Talent Centar u svom radu komunicira i saradjuje sa sportskim stručnjacima, pre svega sa trenerima i sportskim radnicima. Saradnja sa fudbalskim trenerima (pre svega mladih selekcija), trenerima drugih sportova, trenerima za fizičku pripremu, profesorima sporta i fizičke kulture iitd., je jedan od prioriteta rada Talent Centra.

Talent Centar želi da učestvuje u povezivanju i saradnji sportskih stručnjaka iz svih delova bivše Jugoslavije, ali i potstiče saradnju sa stručnjaima iz sveta. Pored toga, naša organizacija želi da ima svoje predstavnike, sportske stručnjake, u svim gradovima kako bi zajednički radili na promociji ciljeva Talenat Centra i radili na organizaciji aktivnosti.

Poziovamo sve zainteresopvane sportske stručnjake, posebno trenere mladjih fudbalskih selekcija, da nas kontaktiraju i započnu saradnju sa našom organizacijom. Stojimo Vam na raspolaganju.

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista sportskih stručnjaka, saradnika Talent Centra

STRUČNJACI U SPORTU

Talent Centar u svom radu planira kontinuiranu saradnju sa stručnjacima u sportu, na različite načine. Saradnja sa sportskim fizioterapeutima, sportskim menadzerima, profesorima na sportskim fakultetima, sportskim funkcionerima, psiholozima, statističarima, sportskim sindikatima ekonomistima, pravnicima itd...

Cilj saradnje je promocija Talent Centra, rad u zajedničkom interesu, ostvarenje ciljeva za koje se zalaže Talenat Centar, komunikacija, edukacija, razmena ideja i projekata, zajednička organ izacija aktivnosti itd...

Pozivamo sve zaiunteresovane striučnjake u sportu da nam se pridruže u ost varenju zajedničkih ciljeva.

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista sportskih stručnjaka, saradnika Talent Centra

Studenti

Talent Centra ima cilj da u svoj rad, na različite načine, uključiuje mlade stručnjake, pre svega studente sportskih fakulteta, u cilju saradnje na organizaciji sportskih događaja, naših projekata i aktivnosti, za šta studenti doibijaju mogućnost usvršavanja kroz praksu i uključenost u velike projekte.

Talent Centar želi da promoviše, zainteresovane, mlade stručnjake, pomogne im u sticanju znanja i iskustva i saradjuje sa njima razmenom mišljenja, ideja, projekata, informacija itd....

Pozivamo zainteresovane mlade studente sportskih i drugih fakulteta, da saradjuju sa nama kao volonteri na organizaciji događaja, razmeni ideja i projekata, dostavljanju izveštaja, skautingu, objavi stručnih tekstova, promociji, vođenjem dela aktivnosti itd...

Možete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili društvenih mreža.

- Lista fakulteta i naših mladih stručnjaka, saradnika Talenat Centra

Sponzori

Uskoro...

Sarađujte sa nama
Želite nove projekte u omladinskom fudbalu? Želite upoznavanje sa kolegama iz drugih država?
Želite druženje, zabavu, igru, takmičenje…? Želite promociju svoje škole, svog rada i svojih članova?

Ovo je pravo mesto za Vas.

Pridružite nam se !!!Kontakt

Telefon: +381 64/ 00 15 927
Adresa: Beograd – Šabac (Srbija)
E-mail: talent.centar@gmail.com

Pratite nas